Συμβουλές βέλτιστης πρακτικής

Για να έχετε στη διάθεσή σας λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρασίτων υγειονομικής σημασίας αλλά και συμβουλές στο πως να χρησιμοποιείτε τα παρασιτοκτόνα με ασφαλή, αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο, δημιουργήσαμε, για εσάς, μία σειρά από πληροφορίες σχετικά με την συμπεριφορά των παρασίτων, τα οποία όλους μας απασχολούν κατά περιόδους.

Αντιμετώπιση τρωκτικών

Με την κατανόηση της συμπεριφοράς των τρωκτικών, μπορούν να δημιουργηθούν προγράμματα ελέγχου για τον πληθυσμό των αρουραίων και των ποντικών κατά τη διάρκεια της χρονιάς με το λιγότερο κόστος και τη λιγότερη ταλαιπωρία καθώς και με το μικρότερο ρίσκο για τα υπόλοιπα ζώα, πουλερικά και τα ζωα - μη στόχους καθώς και να μειωθεί το ρίσκο της μόλυνσης των αποθηκευμένων τροφίμων κ.α..

Μάθετε περισσότερα

Αντιμετώπιση Κουνουπιών

Οι πληθυσμοί των κουνουπιών αποτελούν σημαντικό παράγοντα για τη δημόσια υγεία μεταδίδοντας στον άνθρωπο ιδιαίτερα σοβαρές ασθένειες.
Επιτυχής έλεγχος για τα κουνούπια επιτυγχάνεται από την αναγνώριση και τη μεταχείριση των σημείων αναγέννησης. Ένα πρόγραμμα από επιθεωρήσεις θα πρέπει να οργανωθεί έτσι ωστε να σταματήσει η δραστηριότητα των εντόμων από αρχικό στάδιο.

Μάθετε περισσότερα

Αντιμετώπιση κατσαρίδων

Οι κατσαρίδες αποτελούν έναν από τους πιο σημαντικούς εχθρούς της υγείας των ανθρώπων, καθώς κουβαλούν μια τεράστια γκάμα ασθενειών, είναι διάχυτες, αόριστες και αναπαράγονται με μεγάλη ταχύτητα. Σχετίζονται με πολλούς παθογόνους οργανισμούς, πολλές αλλεργίες ανθρώπων και πάντα η ύπαρξή τους υποδηλώνει κακή υγιεινή. Ο έλεγχος τους σε ενα τέτοιο περιβάλλον θεωρείται μεγάλη πρόκληση. Έχουν τη δυνατοτητα να ταξιδεύουν πολύ εύκολα, να αναπαράγονται ταχύτατα και προτιμούν να ζουν στο εσωτερικό ρωγμών.

Μάθετε περισσότερα

Αντιμετώπιση κοριών

Οι πληροφορίες για την αντιμετώπιση των κοριών περιγράφουν μια σαφή προσέγγιση για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των κοριών, με στόχο την πλέον αποτελεσματική καταπολέμηση των ολοένα μεγαλύτερων προβλημάτων που δημιουργούνται από αυτό το παράσιτο, η οποία έχει αναπτυχθεί μέσα από την ευρύτατη εμπειρία της BASF σε διεθνές επίπεδο σε σχέση με την αντιμετώπιση των κοριών.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΩ