Αγροτικός έλεγχος παρασίτων

Η BASF δεν προσφέρει μόνο καινοτόμες λύσεις γαι τους αγρότες γιαν α μεγιστοποιήσει την απόδοση τους, αλλα και έλεγχο των παρασίτων με τον οποίο βοηθά επίσης παρα πολύ στην προστασία των καλλιεργειών και των ζώων κατά μήκος όλης της αλυσίδας αξίας. Η BASF παρέχει ένα δυνατό χαρτοφυλάκιο το οποίο βασίζεται στα προϊόντα ελεχγου των παρασίτων, σε διάφορα συστήματα αλλά και στην υποστηριξη αγροτικών επιχειρήσεων έτσι ωτσε να λυσουν αποτελεσματικά τα προβλήματα των τρωκτικών και των εντόμων.

Προστασία της κτηνοτροφίας και των καλλιεργειών

Οι επιστήμονες της BASF είνα ιρπωτοπόροι στην ανάπτυξη των τρωκτικοκτόνων και των εντομοκτόνων, υποστηρίζοντας την παραγωγή υγεινών τροφίμων έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν οι περιβαλλοντικές, παρασιτικές προκλήσεις.

Η BASF προσφέρει έλεγχο για μια μεγάλη γκάμα παρασιτων συμπεριλαμβανομένων των :έλεγχο τρωκτικών σε κτηνοτροφικές φάρμες, σε αποθήκες σιτηρών κτλ.

Στέγαση των ζωων

Τα έντομα και τα τρωκτικά βλάπτουν τα πουλερικά και τα κτηνοτροφικά ζώα. Μπορούν να κατασρέψουν ή να διαλύσουν όλες τις εγκαταστάσεις. Η BASF παρέχει μια ευρεία γκάμα προίόντων για την προστασία των γεωγικών κτηρίων και των κτηρίων όπου στεγάζονται ζώα από τυχόν μολύνσεις.

Περιοχές αποθήκευσης

Προστατεψτε το σπόρο πριν από τη φύτευση και τους καρπούς μετά τη συλλογή. Η BASF διατηρεί μια ασφαλή αποθήκη σπόρων και τα διαφυλάσσει και από τυχον προσβολες απο έντομα.

ΕΠΑΝΩ