Υψηλότερες επιδόσεις - άμεσα αποτελέσματα 

Ο τομέας επιχειρηματικής δραστηριότητας Professional & Specialty Solutions προσφέρει στους Υπεύθυνους Καταπολέμησης Παρασίτων ένα σύνολο λύσεων για τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα στη διαχείριση των παρασίτων υγειονομικής σημασίας.

Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε σε σχέση με τα παράσιτα υγειονομικής σημασίας, μπορείτε να βασιστείτε στην ομάδα μας για τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.

 BASF ΕΛΛΑΣ

BASF ΕΛΛΑΣ

Καθώς η κοινωνία απαιτεί ταχύτερη, με λιγότερο κόστος και πιο αποτελεσματική λύση για τον έλεγχο των παρασίτων, αυξάνονται οι προκλήσεις για τον έλεγχο αυτών.

Κάθε χρόνο οι τερμίτες προξενούν πολλές προσβολές κάτι το οποίο υπολογίζεται να μεταφράζεται σε δισεκατομμύρια ευρώ παγκοσμίως. Γι αυτό ειναι πιολύ σημαντικό να προλαμβάνουμε τις μολύνσεις πριν να ειναι πολύ αργά.

Αντιμετωπίζουμε σε παγκόσμια κλίμακα τις προκλήσεις για τη δημόσια υγεία. Προστατεύουμε την ποιότητα της ζωής μας και τη δημόσια υγεία, εμποδίζοντας τη διάδοση των ασθενειών που μεταδίδονται μέσω των εντόμων!

Νέα Προιόντα

Υψηλής απόδοσης τρωκτικοκτόνο για ταχύτερο έλεγχο των προσβολών των τρωκτικών, ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Με το Selontra® είναι εφικτό να ελέγξετε προσβολές από τρωκτικά σε μόλις 7 ημέρες, έως και 3 φορές γρηγορότερα από ότι με τα αντιπηκτικά τρωκτικοκτόνα.

Eτοιμόχρηστη παγίδα κατά των μυρμηγκιών για ερασιτέχνες!

Eιδικό εντομοκτόνο για την καταπολέμηση της οικιακής μύγας σε αγροκτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Η πρώτη λύση στον ψεκασμό από ερασιτέχνες!

Το Fendona® Top είναι ένα υψηλής αποτελεσματικότητας παρασιτοκτόνο υγειονομικής σημασίας, για την καταπολέµηση ιπτάµενων και ερπόντων εντόµων, σε σπίτια και ιδιωτικούς χώρους

Η πρώτη λύση στον ψεκασμό από επαγγελματίες!

Xρησιμοποιείται παγκοσμίως ως ενα εντομοκτόνο ελέγχου για τα ιπτάμενα καθώς και τα έρποντα έντομα. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τον έλεγχο των εντόμων λόγω της γρήγορης και αξιόπιστης δράσης του και είναι ενεργό ενάντια σε ένα ευρύ φάσμα εντόμων

To Storm Ultra είναι ένα αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο δεύτερης γενιάς. Αποτελεί ένα εντελώς νέο προϊόν με ευνοϊκότερο προφίλ καθώς η ταξινόμιση του δεν περιλαμβάνει καμία δήλωση επικινδυνότητας.

ΕΠΑΝΩ