BASF Professional & Specialty Solutions Greece
BASF Professional & Specialty Solutions Greece

Επικοινωνία

Mythic® 10SC

Εντομοκτόνο

Ένα εντομοκτόνο με διαφορετικό τρόπο δράσης για μη απωθητικό ελεγχο των κοριών, των μυρμηγκιών και των κατσαρίδων.

Πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα χρήσης του προϊόντος Mythic® 10 SC

 • κορυφαία, μη πυρεθρινοειδή, μη απωθητική δράση εντομοκτόνου
 • βοηθά στον έλεγχο ακόμη και των πιο προβληματικών εντόμων
 • υπολειμματική δράση στα περισσότερα περιβάλλοντα
 • Εύκολο και γρήγορο στην εφαρμογή

Το Mythic® SC είναι ενα νέο μη πυρεθρινοειδές, μη απωθητικό εντομοκτόνο για τον έλεγχο των κοριών, των μυρμηγκιών και των κατσαρίδων. Περιέχει Chlorfenapyr με ενα μοναδικό τρόπο δράσης και παρέχει υπολειμματικό έλεγχο. Είναι εύκολο στην εφαρμογή καθώς και στη χρήση.

Ελέγχει ακόμη και τους πιο σημαντικούς εχθρούς

Αν και δρα πιο αργα σε σχεση με καποιες αλλες παραδοσιακές μεθόδους σπρει, το Mythic® SC ενσωματώνεται εύκολα με τα πυρεθροειδή προγράμματα σπρει τα οποια βασίζονται στο Fendona® (alpha-cypermethrin) ή σε άλλα πυρεθρινοειδή.

Παρόμοια με πολλα πυρεθρινοεδη εντομοκτόνα, το chlorfenapyr είναι μη απωθητικό. Αυτό το κάνει να είναι ενας τέλειος συνεργάτης των δολωμάτων, όπου απαιτείται ενας επίμονος και εκτεταμένος έλεγχος για να μεγιστοποιήσουμε την ικανοποίηση του πελάτη και να μειώσουμε τις δαπάνες.

Υπολειμματική δράση στα περισσότερα περιβάλλοντα

Το Mythic® SC είναι ενα παραδοσιακό υδατικό διάλυμα αιωρήματος το οποιο είναι εύκολο να αναμιχθεί και να εφαρμοστεί με πολλά συμβατικά εντομοκτόνα. Αυτό το καθιστά εύκολο στο να ενσωματωθεί με πολλά σπρέι μαζι με πυρεθρίνες, όπου υπάρχει βέβαια υποψία αντίστασης σε αυτές.

Η ειδική του εφαρμογή δίνει κάαλυψη και εξαιρετική προσκόλληση σε όλες τις επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων των πορωδων επιφανειών και άλλων όπως ξύλινες επιφάνειες, τσιμεντένιες και ασβεστώδεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα 3 μήνες υπολειμματικής δράσης σχεδόν σε όλα τα περιβάλλοντα.

Εύκολη εφαρμογή

Το Mythic® SC εχει έγκριση για χρήση απο επαγγελματίες σε οικιακές, δημόσιες, εμπορικές και βιομηχανικές περιοχές και κτήρια συμπεριλαμβανόμενων των αποθηκών των τροφίμων, της παραγωγής αυτών και των χώρων προετοιμασίας τους.

Η μη χρώση του, η μικρή οσμή του και η μη εμφάνιση των υπολειμμάτων του, το καθιστά ικανό να χρησιμοποιείται σε ευαίσθητες περιοχές με εξαιρετικά μεγάλη ασφάλεια και πολύ μικρό ρίσκο παραπόνων από τους πελάτες.

Για επαγγελματική χρήση, μπορεί να γίνει εφαρμογη όταν οι επιφανειες να ειναι απολύτως στεγνές.

Κουρυφαια, μη πυρεθρινοειδη δράση

Το Mythic® SC φέρνει μια νεα χημικη ταξη με ενα νεο τρόπο δράσης για επαγγελματικο ελεγχο εντομων. Η δραστικη του ουσια chlorfenapyr δραστηριοποιειται μονο οταν έχει απορροφηθει, προξενώντας παραλυση και θανατο προλαμβανοντας τα κυτταρα των εντομων ετσι ωστε να μην παραξουν ενεργεια

Καθώς δεν ειναι ανιχνευσιμο από τα εντομα, η μη νευροτοξικη του δραση σημαινει οτι τα εντομα συμπεριφερονται φυσιολογικα για ενα μικρο χρονικο διαστημα μετα την εκεθση τους σ αυτο. Μετα πεθαινουν, χωρις να παρενοχλουν αλλα ατομα στις περιοχες που εχει γινει επεμβαση.

Συνδυασμενο με τη δυνατοτητα να ξεπερνα την αντοχη αλλων εντομοκτονων, το Mythic® SC αποτελεί ενα πολυ σημαντικο εργαλειο για τον έλεγχο των εντομων.

Αποτελεσματική χρήση για επιθυμητα αποτελεσματα

 • Το Mythic® SC διατίθεται σε συσκευασίες των 500ml που περιέχουν 106g/liter του chlorfenapyr ως ενα υδατικό διάλυμα εναιωρήματος.
 • Αραιώνεται με νερό για εφαρμογή με οποιδήποτε σάκο ψεκασμού ή αντλια για την παραγωγή του σπρει.
 • Καθε μπουκάλι εχει ένα δοσομετρητή για ακριβη έλεγχο της δόσης.
 • Οι ψεκαστήρες θα πρεπει να ειναι μισογεματοι με την απαιτουμενη ποσοτητα του νερου και την καταμετρουμενη δοση του Mythic® SC.
 • Το νερό μετα προστίθεται πριν την ανακίνηση έστι ώστε να εξασφαλίσουμε οτι έχει γινει η αναμιξη.
 • Πληρης αναμιξη συνισταται επισης υστερα απο οποιοδηποτε διαλειμμα από τη δουλεια.
 • Οι εφαρμογες πρεπει να επιτυγχανουν πληρη καλυψη την περιοχης –στοχου χωρις ιδιαιτερη απωλεια υγρου.

Παράσιτα

Κατσαρίδες

Κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες αποτελούν έναν από τους πιο σημαντικούς εχθρούς της υγείας των ανθρώπων, καθώς κουβαλούν μια τεράστια γκάμα ασθενειών.

Διαβάστε περισσότερα
Μυρμήγκια

Μυρμήγκια

Είναι απο τα πιο επιτυχημένα έντομα, τα μυρμήγκια μπορούν να αποτελέσουν έναν από τους μεγαλύτερους μπελάδες στα σπίτια, σε νοσοκομεία, σε εστιατόρια και σε άλλα κτήρια.

Διαβάστε περισσότερα
Κοριός

Κοριός

Δύσκολο να τους βρεις, επίμονοι, οι κοριοί απαιτούν επαγγελματική εμπειρία, συνεργασία με πελάτες και αποτελεσματικές μεθόδους για την εξάλειψή τους.

Διαβάστε περισσότερα
Top