Παράσιτα

Είναι απο τα πιο επιτυχημένα έντομα, τα μυρμήγκια μπορούν να αποτελέσουν έναν από τους μεγαλύτερους μπελάδες στα σπίτια, σε νοσοκομεία, σε εστιατόρια και σε άλλα κτήρια.

Δύσκολο να τους βρεις, επίμονοι, οι κοριοί απαιτούν επαγγελματική εμπειρία, συνεργασία με πελάτες και αποτελεσματικές μεθόδους για την εξάλειψή τους.

Οι κατσαρίδες αποτελούν έναν από τους πιο σημαντικούς εχθρούς της υγείας των ανθρώπων, καθώς κουβαλούν μια τεράστια γκάμα ασθενειών.

Το σκοτεινό σκαθάρι ανήκει στην οικογένειαTenebrionidae και εκτιμάται ότι υπάρχουν σχεδόν πάνω από 20.000 είδη.

Υπάρχουν πάνω από 2.000 είδη παγκοσμίως. Αν γνωρίζεις ποιο είδος έχεις να αντιμετωπίσεις κάθε φορά, μπορείς να κάνεις και πιο αποτελεσματικό έλεγχο.

Αποτελεσματικός μακροχρόνιος έλεγχος μυγών απαιτεί μια ολοκληρωμενη προσεγγιση η οποια συμπεριλαμβανει την αναγνωριση απειλων, την αναγνωριση των τοποθεσιων τροφης και των σημειων προσβασης καθώς και τη χρηση σωστών περιβάλλοντικων συνθηκων, μηχανικων και χημικων τακτικων.

Επιτυχής έλεγχος για τα κουνούπια επιτυγχάνεται από την αναγνωριση και τη μεταχείρηση των σημείων αναγέννησης.

Τα τσιμπούρια είναι αραχνοειδή και ανήκουν στην υποτάξη Acari, στην οποία συμπεριλαμβάνονται ακάρεα και τσιμπούρια.

Οι τερμίτες, γνωστοί και ως, “άσπρα μυρμήγκια” είναι στενά συνδεδεμένα με τις κατσαρίδες.

Με μια κατανόηση της συμπεριφοράς των τρωκτικών, μπορούν να δημιουργηθούν προγράμματα ελέγχου για τον πληθυσμό των αρουραίων και των ποντικών κατά τη διαρκεια της χρονιάς με το λιγότερο κόστος και τη λιγοτερη ταλαιπωρια καθώς και με το μικρότερο ρίσκο για τα υπόλοιπα ζώα, πουλερικά και τα ζωα - μη στόχους καθώς και να μειωθεί το ρίσκο της μόλυνσης των αποθηκευμένων τροφίμων κ.α..

ΕΠΑΝΩ